Hvem er Human360

Leadership lab

Stærk ledelse handler både om individuelle stærke ledere og et stærkt ledelsesteam. I Human360 coacher og træner vi den enkelte leder til at udfylde rammerne bedst muligt for sit lederjob.

Performance Impact Development er konceptet bag vores Leadership LAB. Leadership LAB er ikke kurser, men en workshopform, som giver mulighed for at gå i  "labatoriet" og fordybe sig i de ledelsesmæssige udfordringer i forhold til strategi og forretningsudvikling, i bestræbelserne på at få organisationens fulde potentiale i spil.

Eksempler på workshops

Se på din virksomhed ude fra med quick scanning

Quick scanning er en proces som beriger dig med mere viden og indsigt, som kan styrke din ledelsesmæssige dialog med bestyrelse og ledergruppe. At se på sin virksomhed ude fra, er en disciplin, som man forventer en direktør mestrer. Det har mange navne: helikopter view, tænke ud af boksen, træde et skridt tilbage osv. Men det er svært som menneske at bevæge sig mentalt uden for den virkelighed, man er en del af. Hver dag skal man samtidigt forholde sig til driftsmæssige udfordringer som prisstigninger, tiltrækning af medarbejdere og andre ressourcer, optimeringer – listen er lang. Derfor søger mange direktører naturligt eksternt input og sparring.

Download PDF faktablad for mere info

Værdibaseret salgs- og service strategi

Vores research fortæller os, at virksomheder i gennemsnit kan øge salgskraften 35- 40% gennem en bedre forståelse af værdiskabelsen hos kunden. Salg er en dynamisk og kompleks proces, som vores produkter og ydelser succes er fuldstændig afhængige af. Gå i ”laboratoriet,” Leadership Lab, og fordyb dig i din virksomheds værdiskabelse og dine ledelsesmæssige udfordringer i relation til strategi og forretningsudvikling.

Download PDF faktablad for mere info

Ledelse på agendaen

I ledelsen fylder drift og udvikling naturligvis meget, men hvor ofte har I ledelse på agendaen?Løft din virksomhed og ledelsens eksekveringsevne og skab endnu bedre resultater. Få større indsigt og selvindsigt, og styrk ledelseskraften gennem valg af lederstile, adfærd og værktøjer, og få et endnu stærkere ledelsesfokus hos jer.

Download PDF faktablad